Pierwsze miejsce dla Collage Max w konkursie produkt DlaZdrowia 2008 Brązowa pieczęć natury 2006 w kategorii najlepszy kosmetyk naturalny

W tym dziale publikujemy opinie naszych klientów profesjonalnych i detalicznych na temat preparatów Collagen Max®! Jeżeli chcesz podzielić się swoją opinią, wypełnij poniższy formularz ! Pola gabinet oraz miasto nie są wymagane.

*

*

* - pole wymagane




Opinie klientów o Collagenie Max®:


Opinia z dnia 19.12.2010

"Collagen Max jest najlepszym z Collagenów produkowanych w Polsce."

Barbara Miernik
Gabinet Zdrowie Uroda Relaks
Kozienice

Opinia z dnia 09.06.2010

"Chciałabym zwrócić uwagę na bardzo dobrą i bezproblemową współpracę z firmą, kolagen dostarczany jest szybko, a producent dba o kontakt z odbiorcą. Kolagen jest naprawdę dobrym rozwiązaniem w pielęgnacji wiotkich, suchych cer zniszczonych nadmiernym opalaniem i cenne jest to ,że ma szereg uniwersalnych zastosowań. Polecam."

Dorota Kuczyńska
"Atelier Urody"
Gryfino

Opinia z dnia 07.06.2010

"Używam tego produktu od 3 lat w zabiegach na twarz są efekty klienci są bardzo zadowoleni dowód wracają do naszego gabinetu i pytają o produkt i zabiegi w których występuje kolagen"

Barbara Markiel
Studio kosmetyki Ciała MARKIEL
Wrocław

Opinia z dnia 26.05.2010

"Polecam ten produkt osobom w każdym wieku i z różnymi problemami. Nie wyobrażam sobie mojego gabinetu bez Collagen Max. Ja i moje klientki jesteśmy nim zachwycone."

Jolanta Klimczuk
Gabinet kosmetyczny
Iława

Opinia z dnia 24.05.2010

"Jest to produkt, który jest w moim gabinecie bardzo ważny, niejednokrotnie okazał sie rewelacyjnie skuteczny po zabiegach typu makijaż permamentny, eksfoliacja, zamykanie naczynek i wiele innych zabiegów. Bardzo polecam."

Kaszek Barbara
Gabinet Kosmetyczny
Knurów

Opinia z dnia 20.05.2010

"Używam Collagen Max od 4 lat ja i moje klientki jesteśmy tym produktem zachwycone."

Sienkiewicz Małgorzata
kosmetyczka

Opinia z dnia 16.05.2010

"Collagen Max jest stosowany w moim gabinecie po zabiegach oczyszczania, mikrodermabrazji jak również jako uzupełnienie zabiegów przeciwzmarszczkowych do każdego rodzaju cer. Praktycznie przy każdym zabiegu o nim wspominam ze względu na jego szybki i widoczny efekt jak i to ,że może być stosowany praktycznie u każdej klientki bez względu na wiek."

Wioleta Wódkowska - Tkacz
Gabinet kosmetyczny
Łopuszno

Opinia z dnia 14.05.2010

"Uważam że,COLLAGEN MAX jest jednym z najlepszych preparatów kolagenowych na naszym polskim rynku. Używam go do zabiegów pielęgnacyjnych na twarz i ciało. Efekt jest już widoczny po pierwszym zabiegu. Klientki też to doceniają i zamawiają COLLAGEN MAX, do stosowania w warunkach domowych.Klientki są bardzo zadowolone,wracają i proszą o zabiegi na bazie COLLAGENU MAX. POLECAM ten preparat nawet dla najbardziej wrażliwych cer.Zachęcam do stosowania."

Małgorzata Majewska
GABINET KOSMETYCZNY "WENUS"
SANDOMIERZ

Opinia z dnia 14.05.2010

"Uwazam ze kolagen jest świetnej jakosci i cena tez jest dobra.Klientki sa bardzo zadowolone.efekty widac juz po paru dniach po zastosowaniu.Polecam!"

Malgorzata Olszewska
Salon Kosmetyczny
Koszalin

Opinia z dnia 12.05.2010

"Collagen Max używam w zabiegach i masażach pojędrniających ciało oraz odsprzedaję klientkom. Polecam!"

Marzena Liszewska
Studio Urody
Olecko

Opinia z dnia 10.05.2010

"Od niedawna wprowadziłam Collagen Max do zabiegów przeciwzmarszczkowych oraz do odsprzedaży. Collagen cieszy się sporym zainteresowaniem, a ja widzę efekty już po pierwszym zabiegu. Polecam."

Kapinus Maja
Odnowa Biologiczna
Słubice

Opinia z dnia 08.05.2010

"Od dwoch lat używam Collagen Max i od tej pory nie mam problemów z moją alergią na powiekach oczu - wówczas musiałam używac kortizon, aby załagodzić ból i swędzenie... problemy się skończyły :) Poza tym słyszę często komplementy typu- "Jak ladnie wyglada Twoja skora ...itp."

"Miałam cieżki upadek, potłuczone nogi - za okład poslużył rownież Collagen Max i uniknęłam obrzęków, a siniaki prędzej zniknęły... Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić !!! Obecnie jestem w ciązy i używam go każdego dnia :)"

Malgorzata Morgenstern-Bujko
Köln - Gdańsk

Opinia z dnia 08.05.2010

"Kilka lat temu zaczęłam stosować w gabinecie kosmetycznym "Collagen Max". Używam go głównie do masaży pod wapozonem. Jak dotąd żadna z moich klientek się nie skarżyła, a wręcz przeciwnie zawsze były zadowolone. Ja również uważam, że jest to bardzo dobry żel, gdyż od czasu do czasu używam nowości oferowanych na targach kosmetycznych, które nie zawsze przynoszą spodziewane efekty. Podsumowując uważam, że powyższy produkt należy do grupy kosmetyków z najwyższej półki i szczerze zachęcam do jego stosowania.

Maria Rycka
Gabinet kosmetyczny
Grudziądz

Opinia z dnia 07.05.2010

"Jako kosmetyczka z ponad 20-letnim stażem uważam, że jest to jeden z najlepszych kosmetyków, z którym spotkałam się w swojej karierze zawodowej. Bardzo często go używam osobiście i do zabiegów w gabinecie. Klientki są bardzo zadowolone z efektów stosowania Collagenu Max ponieważ zauważają wyraźne zmiany na skórze po kilku zabiegach np.:

  • spłycenie zmarszczek
  • rozjasnienie przebarwień
  • zwężenie porów skóry
  • obkurczenie naczyń krwionośnych przy cerach naczynkowych."

Ewa Olisiejko
Gabinet Kosmetyczny
Toruń

Opinia z dnia 26.04.2010

"Jest mi bardzo miło, kiedy słyszę od osób trzecich lub jak patrzę w lustro, że czas dla dojrzałej kobiety zatrzymał się kilka lat wczesniej. Ja osobiscie korzystam z kolagenu max ( z uwagi na niższą cenę) od roku 2005 i napewno nadal będę korzystała. Nie robię tajemnicy co stosuje, wręcz odwrotnie podpowiadam znajomym. Zachęcam wszystkich do stosowania, którzy myślą o sobie i o bliskich. Nic się nie dzieje odrazu, ale z perspektywy czasu, przy ciągłym stosowaniu miło popatrzeć w lustro :)a dorosłe dzieci prawią miłe słowa."

Halina Karpeta
Zakład Fryzjerski Halina Karpeta
Zielona Góra